Vihdin seudun KD:n syyskokousuutisia

Torstai 25.10.2007


Vihdin seudun Kristillisdemokraattien syyskokous valitsi minut jatkamaan osaston puheenjohtajana. Johtokuntaan valittiin lisäksi Vihdistä Raimo Ek, Karita Garavet, Esa Hyvärinen, Petra Paljakka ja Karkkilasta Irmeli Lahti.

Vieraana ollut kansanedustaja Tarja Tallqvist onnistui kirvoittamaan reippaan keskustelun hoivakysymyksiin ja läheisten vastuuseen liittyen.

Ensi vuonna vietetään puolueen 50-vuotisjuhlavuotta, minkä myös osasto huomioi kevään toiminnassaan.

Syyskokouksen kannanotossa vetosimme hallitukseen, jotta se estää lakkovainajien syntymisen. Hallitus ei voi jäädä sivullisena tarkkailemaan terveydenhuollon ajautumista katastrofitilaan Tehyn työtaistelun myötä. Sen velvollisuus on huolehtia kansalaisten turvallisuudesta ja terveydestä. Tämä ei toteudu, mikäli joukkoirtisanoutumiset pääsevät toteutumaan.

Irtisanoutumisiin valmistautuminen haittaa jo nyt muutoinkin ylikuormitettua terveydenhuoltoa ja jokainen lisäpäivä kasvattaa ongelmia. Akuuttihoidon potilaiden henki ja terveys ovat vakavassa vaarassa, jos irtisanoutumiset realisoituvat.  Kiireellisen hoidon lamaantuminen tuottaisi varmuudella lukuisia lakkovainajia. Sellaista tilannetta ei saa päästää syntymään. Hallitus ei maksa hoitajien palkkoja, mutta hallituksella on mahdollisuus antaa kunnille lisäraha terveydenhuollon valtionosuuteen. Tämä on myös tehtävä, osasto vaati kannanotossaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini