Eläinelämyksiä ja kadonneita tonttuja etsimässä Paljakan tilalla

Sunnuntai 2.3.2008 - Merja Eräpolku


dscf4750ulkoilupaivaweb.jpg
Reilut parikymmentä lasta ja samanmoinen määrä aikuisia saivat virkistystä ja elämyksiä perheiden ulkoilutapahtumassa Paljakan lammastilalla Vihdissä.

Kristillisdemokraattien järjestämässä ohjelmassa oli tutustumista lampaisiin ja talutusratsastusta. Kymmenkunta lammasta odotti välillä määkien leivänpaloja pieniltä syöttäjiltä. Niin lampaat kuin lapsetkin käyttäytyivät luonteensa mukaisesti, toiset riehakkaammin, toiset varovaisemmin.

dscf4736matildajalampaatweb.jpg

Pieni pörheäkarvainen pieni poni ja sen tallikaveri, päälle parikymppinen hevonen tarjosivat lapsille mahdollisuuden kokeilla ratsastusta.

Pihapiiriin piilotetut parikymmensenttiset keraamiset tontut löytyivät kartan avulla. Kaiken touhun lomassa maistui leipomukset lämpimän mehun ja kahvin kanssa keskelle pihaa rakennetussa kesäkeittiössä, joka toimi ilmeisen hyvin myös talvella.

Isännän ideoima ja toteuttama kaksikerroksinen liukumäkilinna toimi hyvänä mäenlaskupaikkana lumen vähyydestä huolimatta.

- Tosi hauskaa, kommentoi 9-vuotias Mikael kaikki paikat koluttuaan. Yhdessä perheessä epäiltiin kotiin jääneiden pikkusisarusten tulevan kateellisiksi kuultuaan, mistä he olivat jääneet paitsi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini