Vaalityöinto nousee jälleen

Perjantai 20.2.2009 klo 20:41


Luultavasti huippujuhlat syntyvät aivan itsestään... eikä isompaa etukäteisideointia tarvita.

Nyt kuitenkin on työn aika, juhlaa saamme vielä odotella. Kello tikittää kovaa vauhtia. Pian pitäisi olla kampanjan jo hyvässä vireessä.

Itse olen tyrkkäytynyt Sari Essayahin tukiryhmään. Haluan olla siivittämässä hänen kiriään Euroopan parlamenttiin, aivan kuten olin kirittämässä häntä Euroopan mestariksi aikoinaan Helsingin kisoissa. Toki palvelen tehtävissäni jokaista KD:n ehdokasta - niin kuin vaaleissa muulloinkin.

Itse olen täysin vakuuttunut siitä, että Sarista tulee yksi maamme parhaista edustajista Euroopan parlamentissa. Sarin lahjat eivät ole näkyneet vain urheilun alalla, vaan eduskuntaryhmän puheenjohtajana viime kaudella ja nyt puoluesihteerinä.

Ryhmän pääsihteerinä en ollut kaukana todistaakseni Sarin tarmoa, paineensietoa ja kykyä yhteistyöhön. Vaikeatkin uudet asiat hän omaksuu nopeasti. Edellisen eduskuntakauden päättäjäisissä kuuntelin vierestä, kun silloinen puhemies kiitteli ja kehui Sarin.

Viimeisen puolentoista vuoden aikana Sari on saanut toteutettua erittäin pienin resurssein puolueessamme monia tärkeitä uudistuksia, jotka ovat jo vuosia odotelleet toteuttamista. Epäilemättä hän on monenlaisen lahjakkuuden kasautuma.

Lähde sinäkin mukaan vaalityöhön. Sarin tukiryhmästä löytyy varmasti hommaa jokaiselle. Voit aloittaa vaikkapa rekisteröitymällä Facebookin kannattajaryhmään tai käväisemällä Sarin kotisivuilla.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini