Palautetta olisi kiva saada

Lauantai 18.4.2009 klo 18:49


Olen pian kymmenisen vuotta kirjoitellut kolumneja Länsi-Uusimaa -lehteen ja joitakin vuosia KD-lehteen. Reilun vuoden olen joka toinen viikko toimittanut KD-kompassi -radio-ohjelmaa, joka tulee lauantaisin klo 12.05 ulos Radio Deistä ja kuultavissa myös netissä.

Silloin tällöin joku sanoo lukeneensa tai kuunnelleensa juttujani. Ehkä samalla tulee joku yleinen (yleensä positiivinen) kommentti. Vahvasti kriittistä palautetta muistan saaneeni vain yhdestä kolumnista, lisäksi muutamista mielipidekirjoituksista.

Kun tiedän, että normaalisti melko vähän palautetta tulee myös muille kirjoittajille ja toimittajille, olen miettinyt toisinaan, että eivätkö suomalaiset ole tottuneita suoran palautteen (etenkään kriittisen) antamiseen toisilleen vai onko niin, että jutut ovat niin ympäripyöreitä ja mitäänsanomattomia, ettei niistä oikein löydy mitään sanottavaa.

Ainakin itse arvostaisin palautetta, jossa myös kyseenalaistetaan mielipiteeni tai valintani. Mutta olenko itse muistanut antaa palautetta muille... Hmmm. Varmaan parannukseen olisi aihetta.

PS: Tänään Radio Deistä kuulunut KD-kompassilähetys otsakkeella "Ajankohtainen Israel" on kuultavissa tästä linkistä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini