Suosittelen Saria 183

Maanantai 1.6.2009 klo 23:33


Haluan suositella Sari Essayahin 183 valintaa europarlamenttiin myös Sinulle!

Olen oppinut tuntemaan Sari Essayahin läheisenä työtoverina ja ystävänä. Vuoden 2003 eduskuntavaaleissa hän tuli lähes 10000 varsinaissuomalaisen äänestäjän lähettämänä ensikertalaisena eduskuntaan. Ei mennyt montaa päivää, kun KD:n eduskuntaryhmän pääsihteerinä tajusin, miten monipuolisen ja lahjakkaan päättäjän olimme saaneet joukkoomme.

Vain reilun vuoden päästä Sari valittiin eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi. Ryhmäpuheenjohtajana ja esimiehenä hän teki töitä hartiavoimin tavoitteenaan ryhmän toiminnan kehittäminen. Kuulluista kehuista ja kiitoksista päätellen hänen yhteistyökykyinen ja luotetuksi tullut toimintatapansa huomattiin myös muissa eduskuntaryhmissä ja eduskunnan johdossa.

Olen täysin vakuuttunut, että KTM Sari Essayah on juuri oikea ihminen edustamaan suomalaisia europarlamenttiin. Hän on sydämellinen kristitty ja monilahjakas nainen, jolla on osaamista, rutkasti henkistä ja fyysistä kestävyyttä sekä paljon positiivista asennetta. Sari on monessa mielessä esimerkillinen ihminen ja yksi parhaista ystävistäni, jonka lähettää mielellään tärkeään tehtävään - työhön sisulla ja sydämellä Suomen puolesta!

Sarista lisää löytyy netissä sivulla www.essayah.fi. Hänen tukiryhmässään Facebookissa jo yli 1600 jäsentä ja läpimeno näyttää tällä hetkellä hyvinkin realistiselta toteutua. Kuitenkin jokainen ääni on kullankallis, sillä kaikkien arvioiden mukaan viimeiset europarlamenttipaikat tullaan täyttämään hyvinkin pienillä marginaaleilla.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini