Elämäni hienoin työpäivä ja -päällikkyys

Maanantai 8.6.2009 klo 7:00


Eilinen 7.6. oli epäilemättä lähes 20-vuotisen KD-työurani huipennus - hienoin työpäivä tähän mennessä. Sari Essayahin saaminen upealla 53 688 äänellä kristillisdemokraattien ja itse asiassa koko Suomen edustajaksi europarlamenttiin on parempaa, mihin ikinä olisin vielä joitakin kuukausia sitten uskonut.

Oma meppi KD:lle on kuin uusi lehti puolueemme historiassa tai uusi aamu, uusi alku, uusi mahdollisuus. Nyt on kurssi käännetty kohti parempaa. Meillä on vielä tehtävää!

Sari tulee olemaan meppinä erittäin ahkera ja asioihin paneutuva. Luottamukseni häneen on 100-prosenttinen. Sarissa on karismaa, huikeaa henkistä ja fyysistä kestävyyttä, älykkyyttä. Ja Sarin äänestäjissä on monia, jotka eivät koskaan aiemmin ole KD:ta äänestäneet.


Kommentit

8.6.2009 9:40  Sari Palm

Onnittelut vaalipäällikölle! Ja kiitos Sinulle pyyteettömästä heittäytymisestä yhteiseksi hyväksi. Olen nähnyt läheltä, miten paljon teit työtä.

Sanoihisi on helppo yhtyä. Hienot vaalit, upea tulos. Kaikin puolin jännittävä jatko edessä.

Meillä on paljon yhteistä työtä edessäkin.

8.6.2009 10:10  tenho heiskanen

Olette tehneet hienoa työtä. Panoksesi on mahtva, joten päällikön titteli ei liene liikaa sinulle.
Pian täytyy varmaankin suunnata katse tulevaisuuteen. Sari lähtee nyt Brysselinn ja puoluesihteerin paikka jäänee auki. Sarin harteille ei käsittääkseni voi jättää kahta niin vaativaa työtä. Vaikka hän onkin hoitanut homman hyvin, niin tuskin sen hoitaminen mepin työn ohessa on mahdollista. Joten miten olisi jos??

8.6.2009 17:08  Kari Kyttälä

Onneksi olkoon vaan myös päällikölle. Hyvään ryhmään se Sari pääsee.

9.6.2009 19:19  M

Toivottavasti vaaliliittokumppaneiden ylenkatsominen vähitellen loppuu kd:ssa. Jos haluamme että meidän arvojamme ja mielipiteitämme kunnioitetaan, täytyy meidän käyttäytyä samoin.

En kyllä sotkisi Taivaan Isää tähänkään vaalitulokseen näin pontevasti. Itse ajattelen, että nämäkin kristityt olisivat olleet paljon tärkeämmissä tehtävissä Suomen parlamentissa kuin EU:ssa.

19.6.2009 22:40  Pekka Laine: xpekka@kolumbus.fi

Vaalipäällikkyytesi toi hienon hedelmän, Sarin paikan EU- parlamenttiin. Se on saavutus, joka ei unohdu meiltä muiltakaan mukana touhottajilta. Nimenomaan emme unohda Sinua. Osuutesi oli ilahduttavan vaikuttava, ja sai meidät muutkin ponnistelemaan, vaikka Treelta tullut äänisaalis olikin mielestäni turhan vaatimaton.
Paljon on mielessäni sanottavaa, mutta näin on nyt parempi. Puoluekokous teettää vielä töitä Sinulla, kunhan ensin vietät kunnon levollisen kesäloman.
[Treella sataa kuin ?ämmiä äkeet selässä?; eikä kysy lupaa, vaikka on juhannusaatto !]

Katseemme suuntautuvat jo edessämme oleviin eduskuntavaaleihin...

Tervehtien siunauksen toivotuksin! Pekka


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini